Hurghada árak: szem előtt a a programok és az étkezés

HomeUtazás

Hurghada árak: szem előtt a a programok és az étkezés

Sokan vannak, akik egész évben azért dolgoznak, hogy legalább egyszer el tudjanak menni egy néhány napos, esetleg 1-2 hetes olyan utazásra, ahol mind

Sokan vannak, akik egész évben azért dolgoznak, hogy legalább egyszer el tudjanak menni egy néhány napos, esetleg 1-2 hetes olyan utazásra, ahol mindent elfelejthetnek az addigi gürcölésről és teljesen feltöltődhetnek. Ilyen helyzetben a kiadások sem mellékesek, éppen ezért megéri tisztában lennünk az Egyiptom Hurghada árak alakulásával. Több terület van, ahol a költségek górcső alá helyezhetők. A szálláson és az utazáson túl meghatározó, hogy pontosan mennyi pénz megy el az ételekre, valamint a látnivalókra, hiszen, ha már elmegyünk olyan messzire, akkor ott jól akarjuk érezni magunkat, amiben szerepet kapnak az Egyiptom Hurghada árak.


Egyiptom Hurghada árak az étkezés szempontjából


Hurghada éttermei a hagyományos egyiptomi ételektől kezdve a nemzetközi konyháig széles választékot kínálnak, aminek függvényében az Egyiptom Hurghada árak szintén eltérőek lehetnek. Egy átlagos étkezés költsége a legtöbb étteremben 5-15 dollár között mozog személyenként, attól függően, hogy helyi kifőzdében vagy egy elegánsabb helyen szeretnénk étkezni. Ne hagyjuk ki a friss tenger gyümölcseit és a helyi specialitásokat, mint a kushari vagy a falafel.


Egyiptom Hurghada árak a programok tekintetében


Hurghada elsősorban a vízi sportokról és a búvárkodásról híres. A Vörös-tenger páratlanul gazdag tengeri élővilága lenyűgöző élményt nyújt kezdő és haladó búvároknak egyaránt. Az Egyiptom Hurghada árak nézőpontjából egy fél napos búvárkodás általában 40-70 dollárba kerül, felszereléssel együtt. Emellett kínálnak sznorkel túrákat, vitorlázást és jetski kölcsönzést is. A sivatagi szafarik és a quad-bike túrák szintén népszerűek, ezek ára 20-50 dollár között alakul.

COMMENTS