Innovatív zsalu megoldások

HomeSzolgáltatás

Innovatív zsalu megoldások

Az építőipar területén komoly átalakulás zajlott le az utóbbi élvtizedekben, ugyanis rengeteg új technológia jelent meg, amik nagyban fokozták a haté

A környezetvédelmi hatóság nem engedélyezi a Sima-2 szivattyús energiatározót
Te tudod melyik a legkisebb napelemes rendszer?
Mennyi idő alatt térül meg a napelemes áramtermelés?

Az építőipar területén komoly átalakulás zajlott le az utóbbi élvtizedekben, ugyanis rengeteg új technológia jelent meg, amik nagyban fokozták a hatékonyságot minden területen. Az innovatív zsalu rendszereknek hála például a betonmunkák váltak gyorsabban kivitelezhetővé. Azok a héjszerkezetek, amiken régen még napokat, esetenként heteket kellett dolgozni, manapság már a könnyen összeillesztető, egymásba kapcsolódó zsalu megoldásokkal csak néhány órás folyamattal felépíthető. Keretvázas, íves, valamint univerzális terméktípusok egyaránt állnak rendelkezésre.


Gyorsan szerelhető zsalu szerkezet


A PERI DUO univerzális megoldásai révén a zsalu alkalmas ugyanúgy alaptestek, falak, pillérek és födémek kiképzésre. Minden fontos kiegészítő és a táblás szerkezetek technopolimerből készülnek, aminek köszönhetően a teljes rendszer, már összeállítva is könnyű. Nincs szükség feltétlenül daru használatára a mozgatásához, ami tovább csökkenti a költségeket.

A prémium minőségű összetevőknek hála a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képesség magas és teljes egészében újrafelhasználható anyagokról van szó, amik nem jelentenek terhelést a természetre nézve. A zsalu elemek 60 és 135 cm magassággal, valamint 90 cm szélességi tartományban állnak rendelkezésre. A szereléshez nem kell semmilyen plusz kiegészítő és még kalapácsra sem lesz szükség. Amire viszont fontos figyelni az az optimális friss betonnyomás. Az egyedi zsalu megoldások révén a kivitelezések minden téren egyszerűbbé vállnak és a minőség is javul, ami sokszoros megtérülést eredményez.

COMMENTS