Kép rögzítése falra biztos módszerrel

HomeSzolgáltatásÉpítkezés

Kép rögzítése falra biztos módszerrel

Még az okostelefonok és a digitális fényképezők korszaka előtt, a különféle képeket csak speciális előhívó módszerekkel, teljesen sötét szobákban leh

Lemon Casino – a legfinomabb karácsonyi édességek
Mennyi idő alatt térül meg a napelemes áramtermelés?
HP tintapatron, mint a kiváló nyomtatás záloga

Még az okostelefonok és a digitális fényképezők korszaka előtt, a különféle képeket csak speciális előhívó módszerekkel, teljesen sötét szobákban lehetett kész állapotba hozni. A technológia azonban mindent megváltoztatott. Már azonnal visszanézhető az elkészült fotó, számítógépen szerkeszthető, valamint minimális költségen, akár odahaza kinyomtatható A4-es, de akár nagyobb méretben is. Mindezek után már csak a kép rögzítése falra, mint opció marad hátra. Amikor valaki lelkesen kattintgat, akkor biztosan lesz néhány olyan eredmény, amit örömmel tenne ki és dicsekedne vele, vagy csak nézegetné otthon minden nap. Nincs tehát más tennivaló, mint keretbe foglalni a művet és jöhet a kép rögzítése falra néhány mozdulattal.


Kép rögzítése falra fúrás nélkül


Felejtsük el a fúrást, ami gyakran több gonddal jár, mint elsőre gondolnánk. Sokkal egyszerűbb a kép rögzítése falra ragasztóval. A Sikaflex® 118 Extreme Grab kiváló tapadóerővel rendelkezik és széles spektrumot fed le. Azon túl ugyanis, hogy építőelemeket rögzíthetünk vele egymáshoz, fával, fémmel, üveggel, műanyaggal is megbirkózik könnyedén. Extrém tapadóerejének hála, a nehezebb tárgyakt azonnal rögzíti, bármiféle ideiglenes alátámasztás nélkül. A kép rögzítése falra a jelenlétében tehát gyerekjáték. Amire viszont megéri figyelni, hogy a felületek mindig tiszták és stabilak legyenek, valamint, amint felkerült a fotó a helyére onnan nehéz lesz eltávolítani, ezért figyeljünk a részletekre, mint a vízszintbe való helyezés. A fúrót viszont elrakhatjuk, mert arra garantáltan nem lesz szükségünk a későbbiekben. A kép rögzítése falra ennyire egyszerű.

COMMENTS