A vízszigetelés alapja a bitumenes kellősítő

HomeSzolgáltatás

A vízszigetelés alapja a bitumenes kellősítő

Legyen szó teraszról, pincéről, alagsorról, erkélyről a fokozott vízszigetelés minden esetben mérvadó. A nedvesség hiánya többnyire csak időszakos je

Innovatív zsalu megoldások
A megélhetést biztosítják Igal munkalehetőségei
Kép rögzítése falra biztos módszerrel

Legyen szó teraszról, pincéről, alagsorról, erkélyről a fokozott vízszigetelés minden esetben mérvadó. A nedvesség hiánya többnyire csak időszakos jelleggel merül fel, de jöjjön bármikor a csapadék, annak a negatív hatásai könnyen megmutatkozhatnak a különböző épületszerkezeti elemekben.

Szerencsére van mód elkerülni a problémákat azzal, ha a bitumenes kellősítő mellett további vízszigetelés elvégzésére kerül sor. Az alapozás ugyanakkor véletlenül sem megspórolható ezen a területen ugyanis ez gondoskodik arról, hogy a tökéletes feltételek meglegyenek, amire támaszkodni lehet.


Miként használható a bitumenes kellősítő?


A beton egy olyan alapvető építőelem, amit nagyon sok helyen alkalmaznak. Számos jó tulajdonsága ellenére azonban van néhány hátránya, ami leginkább a porózus szerkezetére vezethető vissza. Ebben jól tud áramolni a nedvesség, még ha lassan is teszi ezt meg. A folyadékokban oldott különféle sók pedig a salétromosságot váltják ki, ami káros mellékhatásokkal jár. A bitumenes kellősítő bevetésével megteremthető az a feltétel, ami gátat fog szabni az áramlásnak. Természetesen önmagában ez még kevés, mert kelleni fognak a speciális bitumenes lapok, amik tovább fokozzák a hatékonyságot.

A bitumenes kellősítő egy folyékony komponens, ami alapozóként hordható fel a beton elemekre. Ezzel további porosodás előzhető meg, valamint a kisebb repedések áthidalására is van mód. A rá fektetett lapok már nem fognak elmozdulni, főként a lánghegesztést követően, ami egybeforrasztja az anyagokat. A bitumenes kellősítő kihagyhatatlan része a teljes szigetelés egységének, ezért így kell arra tekinteni.

COMMENTS