Nem kell mérnöki diploma a motorolaj megtalálásához

HomeWebáruház

Nem kell mérnöki diploma a motorolaj megtalálásához

Az egyetemek kapcsán nagyon vicces, hogy mindenkinek megvan a preferenciája és az elköteleződése. Ez egyébként egy nagyon ösztönös emberi érzés, hisz

Vicces pólók és pulcsik, amelyek mindenkit megmosolyogtatnak
Remek lehetőségek online
Milyen tipusú ragasztóhabokat ismerünk és a purhabot mikor alkalmazzuk ragasztásra?

Az egyetemek kapcsán nagyon vicces, hogy mindenkinek megvan a preferenciája és az elköteleződése. Ez egyébként egy nagyon ösztönös emberi érzés, hiszen mindannyian szeretnénk egy csoporthoz tartozni. Még mindig nehéz felfognunk azt, hogy a különböző csoportok nyugodtan megélhetnek egymás mellett. Ezért van mindig konfliktus a mérnökök és bölcsészek, vagy más, művészeti pályás egyetemisták között.

Bölcsészként persze én is sokszor megkaptam, hogy büfészakra járok. És valóban, most már szerintem nincs annyi lehetőség ezen az egyetemi karon, mint régebben volt. Ettől függetlenül az egyetemen szerzett tudásom az egész életemre kihatott, még ha nem is feltétlenül olyan praktikus volt, mint amit a mérnökök tanulnak. Ettől függetlenül, ahogy szép lassan kikerültünk a munka világába, a mérnök barátaim sem voltak már ennyire nagyképűek. Mindenki megtanulta, hogy az egyetemi kötődések nem számítanak annyit, mint a barátiak.

Persze vicces, hogy pont én beszélek ezekről a dolgokról, mikor most kezdtem el csak igazán ragaszkodni a motoros közösséghez. Volt azonban ennek az új hobbinak egy komoly árnyoldala, mégpedig a motor karbantartása. Az egyik barátom azonban azt mondta, hogy érdemes felnézni az Olajwebshop oldalára, mivel ő mindent ezen a helyen intéz el. Ráadásul a motorolaj ár is sokkal alacsonyabb, mintha elmennénk a közeli motoros boltba.

Nekem nagyon tetszett az, amit hallottam, különösen a motorolaj ár alacsonysága. Ezért rá is kerestem az interneten és nem kellett sok idő, mire az Olajwebshop oldalát kezdtem böngészni. Egyébként nagyon jó érzés volt, hogy nem reklámokkal fogadtak minket elsőnek, hanem egy általános ismertetővel és terméklistával. Ez a kezdőlap egyébként egy nagyon hasznos kiindulópont lehet. Mivel itt mindig fel vannak tüntetve azok a termékek, amikre aktuálisan akció van érvényben. Néha csak ezért fel szoktam nézni az Olajwebshop oldalára, hátha találok valami jó ajánlatot.

Ha azonban konkrét dolgot keresünk, ahhoz is segítséget fognak nyújtani. Korábban mindig az volt a legnagyobb problémám, hogy nem tudtam biztosra, hogy milyen termékek kellenek az én motoromhoz. Az Olajwebshop oldalán azonban egy olaj kereső segítségével végre kikereshetjük azokat a termékeket, amik illenek a járművünkhöz. Ehhez pedig nem fog kelleni egy eladó segítsége, mivel otthonról el tudjuk intézni az egészet. Ha pedig valamilyen technikai részletben nem lennénk biztosak, akkor elég csak megnéznünk a motor papírjait. Végre a vásárlás nem megérzésekre és találgatásokra fog alapulni.

És akkor még nem is említettem a motorolaj ár indokot. Ha elkezdünk böngészni a termékek között, észre fogjuk venni, hogy tényleg nagyon sokat tudunk spórolni ahhoz képest, ha mondjuk egy boltban vettük volna a dolgokat. Ez számomra talán a legnagyobb pozitívum volt. Hiszen minden szempontból sokkal kényelmesebb az Olajwebshop oldaláról rendelni, mint elmenni egy rendes boltba. Emellett pedig tudni azt, hogy még a pénztárcánkat is kíméljük vele, egy fantasztikus érzés.

Mindez azonban nem érne semmit, ha maga a rendelés nem lenne egyszerű és magától értetődő. Szerencsére azonban az Olajwebshop erre a részre is nagyon odafigyelt. Úgyhogy nem számít az, hogy korábban mennyit használtunk az internetet vásárlásra, az Olajwebshop mindenki számára érthetővé teszi ezt a folyamatot. Csupán be kell helyeznünk a termékeinket egy kosárba, majd megadni a szállítási adatainkat. A végén még arra is van lehetőségünk, hogy különböző fizetési módok közül válasszunk. Ha pedig ezzel is megvagyunk, akkor pár nap alatt meg is jön a motorolaj.

COMMENTS